Novoměstský kurýr - Nové Město nad Metují - Myslivost
 
NÁVRAT NA VSTUP DO FOTO Z MYSLIVECKÉHO SDRUŽENÍ ROZKOŠ
MYSLIVECKÉ SDRUŽENÍ ROZKOŠ, rok 2001 červenec až 2004 červen.

Střelecká soutěž "Vrchovinský divočák" byla řadu let vyhledávaná střeleckými "fajnšmekry". Střílelo se na běžící terč divočáka přes průsek široký deset metrů. Přeběhl za 5 vteřin. Dobrý výcvik pro dnešek, kdy divočáci jsou na indexu. Ovšem soutěž už zanikla.
Na střelnici se pravidelně každý rok střílel "Okresní přebor v Mysliveckém trojboji", kdy se střílelo 3x10 ran na tři druhy mysliveckých terčů. Na snímku někteří z účastníků.
Přítel Barva z Náchoda ale i Krkonoš - pravidelný účastník střeleckých soutěží - výborný střelec.
Střeleckých soutěží se zúčastňovala řada hostů, na snímku zleva Luboš Šimůnek z Krčína, ing. Jindřich Frydrych z Těchlovic u Hradce Králové. zprava Sláva Brusnický z Dolan.
Zde zástupkyně "dámské" časti mysliveckého cechu - Jitka Přibylová s dámou, která nám dodávala ceny do střeleckých soutěží - Jarmilou Kosinkovou."
A zde dančí zvěř za hospodou Václava Škaldy ve Vrchovinách.
Jedna ze schůzí Mysliveckého sdružení. Zleva Václav Rydlo, jednatel, ing. Pavel Ryšavý, tehdejší předseda, Jirka Černohlávek, myslivecký hospodář.
Přítel Josef Rousek z Přibyslavi, senior spolku.
Radující se Václav Zákravský - od Jardy Meisnera dostal "vyznamenání".
Toto vypadá jako jeden střelecký závod "Vrchovinský divočák" a jeho účastníci.
Pravidelní účastníci přátelé Barva a Barták.

Snad bych ještě mohl dodat, že myslivci každý rok odvedli na střelnicí docela velké množství práce a postupně prostor zvelebili natolik, že v tomto příjemném prostředí se mohla konat řada akcí různých skupin - vždy ke všeobecné spokojenosti.
Toto je jenom ukázka z více fotografií - podívejte se na tuto fotogalerii:

MYSLIVECKÉ SDRUŽENÍ ROZKOŠ, rok 2001 červenec až 2004 červen